AMN

Het AMN team staat voor u klaar

Graag stellen wij ons voor

Aircraft Maintenance Netherlands beschikt over een gedreven en gemotiveerd team met een brede ervaring binnen de luchtvaart. Daarnaast wordt ons vaste team aangevuld met diverse professionals ingehuurd worden als er extra handen en/of expertise gewenst is.

Als Aircraft Maintenance Netherlands hechten we veel waarde aan het leveren van maatwerk aan onze klanten. Mede daarom laten wij u graag zien welke gezichten samen Aircraft Maintenance Netherlands vormen. Hiermee krijgt het contact een persoonlijke tintje, waarmee wij u bevestigen dat uw veiligheid alles voor ons betekent.

Jesse

Jesse

Mechanic

Tom

Tom

CAMO-medewerker

Robin

Robin

CAMO-medewerker

Dennis

Dennis

CAMO-medewerker

Sophie

Sophie

Mechanic

AMN-klanten vertellen hun verhaal

Referenties van onze klanten

Sinds 2010 heb ik mijn Piper Arrow in onderhoud bij Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) op Teuge. AMN wordt gerund door een team van enthousiaste jonge mensen. De sleutelwoorden die ik kan bedenken zijn: deskundig, behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Ik kom er graag en ben iedere keer weer verrast door hun expertise. Problemen worden snel en adequaat opgelost; men gaat respectvol met de spullen om. Als het niet mogelijk is de kist naar Teuge te brengen komt men op het thuisvliegveld voor reparatie of onderhoud. En last but not least: de prijzen zijn heel redelijk. Kortom alle lof! Harry de Vries, Haskerdijken

⭐⭐⭐⭐

Vanaf het eerste uur is het Nationaal Parachutisten Centrum Teuge klant bij AMN. Voor de operatie met de twee Cessna 208B Caravan’s welke allebei tot Texas Turbines Supervan 900 gemodificeerd zijn wordt volledig voor het onderhoud vertrouwt op de diensten van AMN (en Bon Air Aircraft Management). Vooral ook wanneer er tijdens het seizoen in een weekend calamiteiten zijn is AMN beschikbaar om z.s.m. naar een oplossing te zoeken zodat de operatie door kan gaan.

Met name in het weekend en op feestdagen wordt er volop gesprongen. Als er dan technische support nodig is, is het bijzonder fijn te ervaren dat AMN altijd bereikbaar is en snel ter plaatse is om service te verlenen. De continuiteit van ons bedrijf kan hiermee op een hoog peil worden gehouden.

Simon Woerlee, alg. manager NPCT

⭐⭐⭐⭐⭐

Vliegclub Teuge is van oudsher verbonden met het vliegveld Teuge en heeft meerdere afdelingen actief op Teuge. Voor het onderhoud vertrouwt Vliegclub Teuge dan ook al lange tijd op Aircraft Maintenance Netherlands (AMN). Of het nu de Piper, Cessna of laatste nieuwe aanwinst de PS-28 Cruiser betreft, AMN biedt professionele oplossingen die passen binnen het beleid van de Vliegclub. Johan Ananias

⭐⭐⭐⭐⭐

Na de aanschaf van mijn Cessna 182 moest er voor de in gebruikname ervan zowel technisch onderhoud als een reeks import gerelateerde inspecties en specificaties uitgevoerd worden. Hiervoor kwam ik als leek in de luchtvaart mede vanwege mijn geografische beperkingen uit bij Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) te Teuge. Omdat ik in München woon en absoluut geen tijd had om naar Teuge te reizen, moest ik per telefoon en e-mail met AMN in dezen immer vertegenwoordigd door Niels Pol het hele onderhouds- en inspectieprogramma opstellen. Hierbij werden de tijdslimiteringen mijnerzijds in acht genomen. Tevens kon AMN middels vertegenwoordiging van mij voor het ministerie IL&T het administratieve gedeelte van de bijbehorende procedures voor haar rekening nemen. Geheel en al volgens afspraak waren de werkzaamheden en binnen het voorziene tijdsbestek van een paar maanden afgerond en was de papierwinkel conform de regels gecomplementeerd en de Cessna was klaar voor gebruik. Afgezien alle lof voor AMN’s technische en administratieve vaardigheden, wil ik als naar een ieder zal begrijpen uiterst tevreden klant hierbij tevens het professionele, informele en menselijke karakter van AMN’s wijze van communicatie en omgang met de cliëntèle benadrukken. Het zal derhalve geen verrassing zijn, dat ik AMN als CAMO of servicebedrijf van harte aanbevelen kan. Olivier van Nieuwenhuize, Directeur Kunststoftechnologie, Europees Octrooibureau, München

⭐⭐⭐⭐⭐

Blijf op de hoogte van al onze bijzondere activiteiten. Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter!🚀

Missie en Visie

Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) wil een kwalitatief goed en flexibel totaalpakket voor het onderhoud (en bijhorende werkzaamheden) aanbieden voor Operators, vliegclubs en privé eigenaren in de general en business aviation (vliegtuigen en helikopters).

Contact

AMN Teuge
De Zanden 105 B
7395 PG Teuge (NL)
T: +31 (0)55 – 323 21 74

Support

Ondersteuning

Documentatie

Veel gestelde vragen