AMN

Het AMN team staat voor u klaar

Avionics

Dankzij onze uitgebreide ervaring (vliegtuigen en helikopters) met de diverse systemen bent u voor iedere Avionics upgrade bij ons aan het juiste adres. Daarbij kunnen wij u een goed advies geven over de mogelijkheden voor het koppelen van de diverse andere apparatuur Auto pilots, weerradar, intercom, etc.

Heeft u ook interesse om uw toestel deze upgrade te geven of heeft u problemen met uw huidige systeem? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Trig avionics biedt radio’s en transponders aan voor de kleine luchtvaart. Als Trig Service center kan Aircraft Maintenace Netherlands u ook de vele Trig producten aanbieden als een betaalbare oplossing. De producten van Trig behoren tot de moderne en kwalitatief goede standaard, maar dan tegen een lagere prijs.

Of u nu een Mode-S transponder of een 8.33 Khz radio nodig hebt, Trig biedt u diverse oplossingen. Vaak zijn deze producten gericht op de beperkte ruimte welke in de kleinere toestellen beschikbaar is. Meer informatie kunt u vinden op de website van Trig avionics.

Is uw toestel al klaar voor de nieuwe 8.33 Khz frequentie indeling? Misschien kunnen wij met een Trig product een passende oplossing bieden. Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Aircraft Maintenance Netherlands kan met het dealerschap van Garmin avionics de nieuwste en meest innovatieve avionica inbouwen en leveren. Garmin is de marktleider op het gebied van innovatieve avionica. Zo introduceerde het bedrijf als eerste een gecertificeerde inbouw GPS (GPS-155) later opgevolgd door de eerste geïntegreerde Nav/Com met GPS (de GNS-430 en GNS-530) welke inmiddels hun reputatie hebben waar gemaakt.

Vandaag de dag bied Garmin “full glass” systemen aan welke door fabrikanten van toestellen nieuw of naderhand als upgrade ingebouwd kunnen worden. Als dealer kan Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) zowel voor de nieuwe G1000 systemen service verlenen, als de nieuwste aftermarket touch screen systemen (GTN-series) inbouwen. Neem voor alle huidige mogelijkheden contact met ons op.

Aircraft Maintenance Netherlands is dealer voor Aspen avionics. Hiermee brengen wij uw toestel het digitale tijdperk in en krijgt u ook toegang tot de vele mogelijkheden met deze displays.

Met onze eigen avionica shop kunnen wij uw toestel ombouwen van een analoog toestel naar een toestel dat weer met de meest moderne avionica is uitgerust. Hiervoor is een ruim assortiment met diverse mogelijkheden voor zowel vliegtuigen als helikopters. Het doel van Aspen is dan ook om de modernste technieken op een betaalbare wijze beschikbaar te maken voor de luchtvaart. Klik op de link voor meer informatie over Aspen avionics.

Heeft u ook interesse om uw toestel deze upgrade te geven? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De AMN Avionica shop 🏪

Testen en modificeren van uw toestel

Avionica

Aircraft Maintenance Netherlands beschikt over een hedendaagse avionica shop met alle faciliteiten voor u om de verplichte testen en/of modificaties aan uw toestel uit te voeren. De shop en de hangaar bieden de mogelijkheid om diverse units te testen, te repareren of te modificeren. Systemen als communicatie apparatuur, navigatie apparatuur, GPS systemen, transponders, ELT’s en autopilot systemen behoren tot ons programma. Voor een groot gedeelte houden wij ons bezig met het installeren van nieuwe avionica.

Een 2 Jaarlijkse test van uw instrumenten en avionica

Daarnaast voeren wij wekelijks de tweejaarlijkse avionica, pitot/static en transpondertest uit overeenkomstig met de CAA-NL MD2011-002. Tevens andere aanwijzingen zoals LBA NfL 25/09 of uit het land waar uw toestel geregistreerd is. Groot voordeel is de flexibiliteit, daarom kunnen diverse kleine klussen ook op verschillende locaties in het (buiten)land worden uitgevoerd.

Nieuw of gebruikte avionica

Naast nieuwe avionica bieden wij ook gebruikte avionica aan. Heeft u interesse, vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Ook kunnen wij veel avionica zelf testen en certificeren, waardoor het onderdeel weer gereed is voor installatie.

Nieuw of gebruikte avionica

Naast nieuwe avionica bieden wij ook gebruikte avionica aan. Heeft u interesse, vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Ook kunnen wij veel avionica zelf testen en certificeren, waardoor het onderdeel weer gereed is voor installatie.

Thijs, Avionics Engineer test een transponder waardoor het onderdeel weer gereed is voor installatie.

AMN promotie film

In onze promotiefilm kunt u een goede indruk krijgen van onze diensten. Hier vindt u deze film.

Aircraft Maintenance Netherlands promotiefilm geeft u een indruk van de veelzijdigheid van ons bedrijf. Al onze diensten en specialiteiten komen hierin aan bod. Hiermee krijgt u in drie en een halve minuut een goed beeld van alle mogelijkheden.

Artex aircraft supplies

Artex ELT’s
Aircraft Maintenance Netherlands is gecertificeerd Artex ELT service center. Hiermee kunnen we alle Artex ELT’s programmeren (bij nieuwe installatie of bij herregistreren van uw toestel) of wanneer nodig de batterij vervangen.

Artex is de handelsnaam van ACR Electronics Inc. en het bedrijf loopt al jaren voorop in het voorzien van noodappratuur in de luchtvaart en ook andere sectoren zoals o.a. de scheepvaart. Het bedrijf heeft als doel u de producten te leveren welke uw leven kunnen redden. Daarom staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Voor meer informatie klikt u op: ACR Artex

Als Aircraft Maintenance Netherlands ondersteunen wij deze gedachte uiteraard en met onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij u datgene leveren waarvan we hopen dat u het nooit nodig zult hebben, maar dat wanneer dit toch het geval is dat dit een betrouwbaar product is dat geïnstalleerd en onderhouden wordt door professionals.

Graag helpen wij u verder met het installeren van een 406 Mhz ELT, het programmeren van uw Artex ELT of de service (vervangen van de batterij) of andere aanverwante artikelen. Voor vragen en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Anodyne Electronics Manufactering

Intercom oplossingen
Anodyne Electronics Manufactering Corp. beter bekend als AEM en voorheen als NAT biedt veel oplossingen voor een intercom systeem in uw toestel welke door Aircraft Maintenance Netherlands geïnstalleerd kan worden.

Het brede assortiment van AEM biedt intercom oplossingen en aanverwante artikelen voor ieder toestel aan. Hiermee kunt u altijd datgene horen wat u wenst te horen en uw passagiers uiteraard ook. De producten worden toegepast in zowel vliegtuigen als helikopters. Klik op de link voor de website van AEM.

LSC22 Loudspeaker Controller

MCP01

Blijf op de hoogte van al onze bijzondere activiteiten. Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter!🚀

Missie en Visie

Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) wil een kwalitatief goed en flexibel totaalpakket voor het onderhoud (en bijhorende werkzaamheden) aanbieden voor Operators, vliegclubs en privé eigenaren in de general en business aviation (vliegtuigen en helikopters).

Contact

AMN Teuge
De Zanden 105 B
7395 PG Teuge (NL)
T: +31 (0)55 – 323 21 74

Support

Ondersteuning

Documentatie

Veel gestelde vragen