AMN beschikt over een aantal dealerschappen om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Er zitten legio voordelen aan het directe contact met een fabrikant en daarom werkt AMN dan ook constant aan een uitbreiding van haar dealerschappen en service center status. Hieronder vindt u de merken waar AMN dealer of service center van is.

  • ACR Artex  levert diverse noodbakens (ELT) en andere nooduitrusting. AMN is ACR Artex gecertificeerd ELT battery service center. Ook het programmeren van uw Artex ELT kunnen wij zelf uitvoeren.
  • AEM (Anodyne Electronics Manufactering) voorheen NAT levert vele oplossingen voor uw intercom systeem.
  • Aspen avionics levert moderne digitale displays als aftermarket installatie. Als AMN hebben wij een ruime ervaring met de installatie van deze display’s in diverse toestellen. Is uw toestel toe aan een upgrade naar het digitale tijdperk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Garmin avionics is de grootste en meest innovatieve leverancier van avionica voor de luchtvaart.
  • Trig avionics biedt o.a. diverse radio’s en transponders aan voor de “general aviation”.

AMN ziet de voordelen en het belang voor onze klanten in goed contact met de diverse fabrikanten, zodat we een zo compleet mogelijk netwerk op kunnen bouwen om hiermee onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen aan te kunnen laten sluiten. Naast de dealerschappen en service center status van de voorgaande fabrikanten hebben wij directe contacten bij o.a.: Cessna, Enstrom, Eurocopter, Honeywell, Lycoming, Piper, Pratt & Withney, Robinson en Socata.

logos fabrikanten

logos fabrikantenlogos fabrikanten