Artex logo
Aircraft Maintenance Netherlands is  gecertificeerd Artex ELT service center. Hiermee kunnen we alle Artex ELT’s programmeren (bij nieuwe installatie of bij herregistreren van uw toestel) of wanneer nodig de batterij vervangen.

Artex is de handelsnaam van ACR Electronics Inc. en het bedrijf loopt al jaren voorop in het voorzien van noodappratuur in de luchtvaart en ook andere sectoren zoals o.a. de scheepvaart. Het bedrijf heeft als doel u de producten te leveren welke uw leven kunnen redden. Daarom staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Voor meer informatie klikt u op: ACR Artex

Als Aircraft Maintenance Netherlands ondersteunen wij deze gedachte uiteraard en met onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij u datgene leveren waarvan we hopen dat u het nooit nodig zult hebben, maar dat wanneer dit toch het geval is dat dit een betrouwbaar product is dat geïnstalleerd en onderhouden wordt door professionals.

Graag helpen wij u verder met het installeren van een 406 Mhz ELT, het programmeren van uw Artex ELT of de service (vervangen van de batterij) of andere aanverwante artikelen. Voor vragen en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

ME406_ELT

ME 406 ELT

ME406_ISO_3