Aircraft Maintenance Netherlands

AMN kan voor vliegtuigen en helikopters in de kleine luchtvaart een totaalpakket aan diensten bieden voor zowel de privé eigenaar, vliegclub als operator. Alle aspecten m.b.t. het luchtwaardig houden van de toestellen kunnen door AMN in huis uitgevoerd worden. Hierbij moet u denken aan het beheer door onze CAMO, de jaarlijkse ARC inspectie, het testen van uw avionica en instrumenten en uiteraard al het nodige onderhoud. Ook als uw toestel schade heeft opgelopen of als u uw toestel gemodificeerd wilt hebben met nieuwe avionica of op andere brandstof wilt laten vliegen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We hebben met ons professionele team de juiste kennis en ervaring in huis voor zowel de nieuwste moderne toestellen als de oude historische vliegtuigen. Bij het verlenen van onze diensten houden we altijd de klantwens zo veel mogelijk centraal. En  als u buiten onze reguliere openingstijden een probleem ondervindt dan staan wij voor u klaar om u z.s.m. weer in de lucht te krijgen.

Bij onze missie en visie kunt u lezen dat wij veel waarde hechten aan het vervullen van de klantenwensen. Daarbij proberen wij u zo vroeg mogelijk en zo volledig mogelijk te informeren over de (te verwachten) kosten en mogelijke oplossingen.

Locaties

Of uw toestel op Teuge, Lelystad of elders in Nederland of Europa gestationeerd staat, als flexibel team komen wij waar nodig naar u toe om onze diensten te verlenen.

Begeleiding met aankoop of verkoop

Mocht u de wens hebben om een vliegtuig of helikopter aan te schaffen dan bent u bij AMN aan het juiste adres voor advies en begeleiding van uw aanstaande aankoop. Deze begeleiding zal voorkomen dat u achteraf onaangenaam verrast wordt door zaken die over het hoofd gezien zijn. Uiteraard kunnen wij het toestel ook voor u importeren in het PH- register. Voor de eventuele verkoop van uw toestel kunnen wij deze op onze verkoop pagina plaatsen en tevens dit proces begeleiden.

Voor meer informatie per specifieke dienst verwijs ik u door naar de links in de tekst of de opties in de “header”. Mocht u hier niet de juiste informatie kunnen vinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

PH_FVD

AMN promotie film

In onze promotiefilm kunt u een goede indruk krijgen van onze diensten. Hier vindt u deze film.