U kunt bij AMN terecht voor de beoordeling van de luchtwaardigheid van uw toestel, beter bekend als de jaarlijkse ARC keuring. Tijdens deze keuring wordt bekeken of uw toestel voldoet aan de laatste vereisten m.b.t. regelgeving (EASA Part-M) en documentatie (o.a. van de fabrikant). Wanneer uw toestel niet door onze CAMO (Bon Air Aircraft Management B.V.) beheert wordt dan is het verplicht om ieder jaar een volledige inspectie van de technische documentatie en fysieke inspectie van het toestel uit te voeren.

Wij hebben de meest uitgebreide ervaring van ARC inspecties binnen Nederland. Dit is terug te zien aan het grote aantal ARC inspecties welke wij jaarlijks uitvoeren. Door ILenT aangegeven voeren wij de meeste ARC inspecties van de Nederlands CAMO’s uit. Of het om een P-51 Mustang, Robinson R44 of een Cessna 208 Caravan gaat u bent altijd bij ons aan het juiste adres, mede dankzij onze uitgebreide scope. Voor meer informatie over onze scope kunt u deze online bekijken en als u twijfelt of we de ARC keuring aan uw toestel uit kunnen voeren dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Ook met de ARC inspectie proberen wij de wens van onze klanten zo veel mogelijk centraal te houden en voor iedere bevinding een zo passend mogelijke oplossing te bieden. Vaak kan deze oplossing door AMN in huis uitgevoerd worden, maar ook is het mogelijk dat dit door een partij naar wens gebeurt.

Is uw toestel toe aan een ARC keuring? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dit kan al 3 maanden voor het verlopen van de huidige ARC.

AMN promotie film

In onze promotiefilm kunt u een goede indruk krijgen van onze diensten. Hier vindt u deze film.