Avionica

Aircraft Maintenance Netherlands beschikt over een hedendaagse avionica shop met alle faciliteiten voor u om de verplichte testen en/of modificaties aan uw toestel uit te voeren. De shop en de hangaar bieden¬†de mogelijkheid om diverse units te testen, te repareren of te modificeren. Systemen als communicatie apparatuur, navigatie apparatuur, GPS systemen, transponders, ELT’s en autopilot systemen behoren tot ons programma. Voor een groot gedeelte houden wij ons bezig met het installeren van nieuwe avionica.

2 Jaarlijkse test van uw instrumenten en avionica

Daarnaast voeren wij wekelijks de tweejaarlijkse avionica, pitot/static en transpondertest uit overeenkomstig met de CAA-NL MD2011-002. Tevens andere aanwijzingen zoals LBA NfL 25/09 of uit het land waar uw toestel geregistreerd is. Groot voordeel is de flexibiliteit, daarom kunnen diverse kleine klussen ook op verschillende locaties in het (buiten)land worden uitgevoerd.

Nieuw of gebruikte avionica

Naast nieuwe avionica bieden wij ook gebruikte avionica aan. Heeft u interesse, vragen of wilt u graag een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op. Ook kunnen wij veel avionica zelf testen en certificeren, waardoor het onderdeel weer gereed is voor installatie.

AMN promotie film

In onze promotiefilm kunt u een goede indruk krijgen van onze diensten. Hier vindt u deze film.