Helikopter onderhoud voor een scala aan toestellen

AMN is bevoegd om diverse helikopter types, zowel eenmotorige zuigermotor als turbine helikopters te onderhouden. We hebben een uitgebreide ervaring aan de volgende merken: Robinson, Enstrom, Schweizer/Sikorsky en Eurocopter. Van de meest moderne Robinson modellen tot de Eurocopter/Bölkow 105 bieden wij ons totaalpakket voor het onderhoud aan. Samen met het vliegtuigonderhoud maakt helikopter onderhoud ons een van de meest veelzijdige bedrijven in West-Europa.

O---DSCN6461Op onze locatie te Teuge beschikken we over een 800 m2 grote hangaar  welke volledig is ingericht op het uitvoeren van de meest complexe onderhoudstaken. Ook op Lelystad kunnen we beschikken over twee ruimtes waar wij uw toestel de juiste zorg kunnen bieden die het nodig heeft en verdiend. Mocht u op een andere locatie gestationeerd zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn met grote regelmaat op bijna alle vliegvelden in Nederland en een gedeelte van Duitsland actief.

Mocht uw toestel schade hebben opgelopen dan bent u bij AMN aan het juiste adres voor het herstel. Het is mogelijk om ons een rapportage van de schade op te laten stellen. Deze rapportage kan gebruikt worden in het contact met de verzekering. Daarnaast hebben we contacten met de fabrikanten en kunnen deze dan ook raadplegen voor het herstellen van de schade. Dit zodat u de schade op de juiste manier herstelt krijgt en zo nog vele jaren plezier van uw toestel kunt beleven.

AMN promotie film

Wij hebben een promotiefilm laten maken wat u een goede indruk geeft van onze diensten. Hier vindt u deze film.