Vliegtuigonderhoud voor een scala aan toestellen

Aircraft Maintenance Netherlands is wettelijk bevoegd om aan diverse vliegtuigtypes, zowel eenmotorige als tweemotorige vliegtuigen tot 5700 kg, vliegtuigonderhoud, inspecties of andere werkzaamheden te verrichten. We hebben een uitgebreide ervaring aan de volgende merken: Cessna, Piper, Czech Sport Aircraft, Socata, Fokker, Bölkow, etc. Voor de meest moderne LSA toestellen als de Czech Sport Aircraft PS28 tot de PBY Catalina bieden wij ons totaalpakket voor het onderhoud aan.

PH-LMJ

Op onze locatie te Teuge beschikken we over een 800 m2 grote hangaar  welke volledig is ingericht op het uitvoeren van de meest complexe onderhoudstaken. Ook op Lelystad kunnen we beschikken over twee ruimtes waar wij uw toestel de juiste zorg kunnen bieden die het nodig heeft en verdient. Mocht u op een andere locatie gestationeerd zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn met grote regelmaat op bijna alle vliegvelden in Nederland en een gedeelte van Duitsland actief.

Mocht uw toestel schade opgelopen hebben dan bent u bij AMN aan het juiste adres voor het herstel. Het is mogelijk om ons een rapportage van de schade op te laten stellen. Deze rapportage kan gebruikt worden in het contact met de verzekering. Daarnaast hebben we contacten met veel vliegtuigfabrikanten en kunnen deze dan ook raadplegen voor het herstellen van de schade. Dit zodat u de schade op de juiste manier herstelt krijgt en zo nog vele jaren plezier van uw toestel kunt beleven.

AMN promotie film

Wij hebben een promotiefilm laten maken wat u een goede indruk geeft van onze diensten. Hier vindt u deze film.