Aircraft Maintenance Netherlands kan met het dealerschap van Garmin avionics de nieuwste en meest innovatieve avionica inbouwen en leveren. Garmin is de marktleider op het gebied van innovatieve avionica. Zo introduceerde het bedrijf als eerste een gecertificeerde inbouw GPS (GPS-155) later opgevolgd door de eerste geïntegreerde Nav/Com met GPS (de GNS-430 en GNS-530) welke inmiddels hun reputatie hebben waar gemaakt.

Garmin authorized dealer - Aircraft Maintenance Netherlands (AMN)

Vandaag de dag bied Garmin “full glass” systemen aan welke door fabrikanten van toestellen nieuw of naderhand als upgrade ingebouwd kunnen worden. Als dealer kan Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) zowel voor de nieuwe G1000 systemen service verlenen, als de nieuwste aftermarket touch screen systemen (GTN-series) inbouwen. Neem voor alle huidige mogelijkheden contact met ons op.

Dankzij onze uitgebreide ervaring (vliegtuigen en helikopters) met de diverse systemen bent u voor iedere Garmin upgrade bij ons aan het juiste adres. Daarbij kunnen wij u een goed advies geven over de mogelijkheden voor het koppelen van de diverse andere apparatuur (Auto pilots, weerradar, intercom, etc.) aan uw Garmin apparatuur.

Heeft u ook interesse om uw toestel deze upgrade te geven of heeft u problemen met uw huidige systeem? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de link voor meer informatie over Garmin.

In het verleden hebben wij diverse toestellen omgebouwd. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Piper Saratoga Garmin GTN750 en GNC255A

Piper Saratoga Garmin upgrade

 

Cessna 172 Garmin GNC420 en GTX328

Cessna 172 Garmin upgrade