Avionics Open Dag bij AMN

Graag onvangen wij u op vrijdag 14 november in onze vestiging op Lelystad-Airport voor een Open Dag m.b.t. Avionics, hierbij zal alle aandacht aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van avionics geschonken worden. Er zijn op deze dag informatie, vertegenwoordigers en demo-opstellingen aanwezig van Garmin, Trig en Aspen Avionics. Ook kunt u er alle informatie krijgen over de nieuwe 8.33 Khz frequentie-indeling en welke mogelijke oplossing er voor u zijn om ook van deze nieuwe frequentie indeling gebruik te kunnen maken.

De diensten van AMN

Op de open dag zal de nadruk gelegd worden op de diensten welke AMN aan kan bieden ten aan van avionica maar AMN biedt natuurlijk veel meer. Zo is er een totaal pakket voor het beheer en onderhoud van uw toestel mogelijk. Uiteraard heeft u op 14 november alle gelegenheid om uw vragen hierover beantwoord te krijgen.

De Avionics Open Dag wordt georganiseerd in de Catalina-hangaar aan de Roadrunnerweg 100 op Lelystad-Airport. U kunt de gehele vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur langskomen, maar AMN waardeert het als u zich vooraf even aanmeldt via deze link. Mocht u niet in staat zijn om op deze vrijdag aanwezig te zijn, maar heeft u wel interesse in de producten en onze diensten? Neem vooral contact met ons op om een separate afspraak te maken.

Graag tot ziens op vrijdag 14 november!

Het adres: Roadrunnerweg 100, 8218 PH Lelystad Airport

AMN open dag 2014