Aircraft Maintenance Netherlands en Wings over Holland:

Een gelukkig huwelijk…

Het begin van het vliegjaar 2016 nodigt uit om even terug te kijken naar het vorig jaar. Vijf maanden geleden sloegen Wings over Holland en Aircraft Maintenance Netherlands de handen ineen. Wings over Holland (WoH), gevestigd op Lelystad-Airport, werd deels eigenaar van Aircraft Maintenance Netherlands (AMN). 
Inmiddels zijn WoH en AMN aan elkaar gewend en beide partijen zijn erg gelukkig met dit huwelijk. Wings over Holland verzekerde zich van een Part-145 onderhoudsorganisatie in eigen huis en AMN kreeg een stevige tweede basis op Lelystad, naast zijn thuisbasis op Teuge. 

Luuk van Hooijdonk: ‘Partners’

”Samenwerking is belangrijk in de luchtvaart” aldus Luuk van Hooijdonk, directeur van Wings over Holland en sinds twee maanden ook directeur en accountable manager van Aircraft Maintenance Netherlands. “Ik zoek graag naar samenwerking met bedrijven die dezelfde insteek hebben als wij. Maar ik wil met invloed sturing kunnen geven. En mede-eigenaar worden is dan de beste manier. Want het is belangrijk dat je als partners in elkaars keuken kunt kijken”.

Theo Arends: ‘Samenwerking’

Theo Arends, maintenance manager en operationeel directeur bij Aircraft Maintenance Netherlands onderschrijft de mening van Luuk volledig. Theo is al vele jaren werkzaam bij AMN en heeft zijn nieuwe partner Wings over Holland tot het huwelijk verleid: “Samenwerking tussen luchtvaartbedrijven is essentieel tegenwoordig, nu er in de luchtvaartwereld steeds minder overlevingskansen zijn voor kleine bedrijven. En in Wings over Holland hebben we een waardevolle en plezierige partner gevonden”.

Goede zorgen…

Een gewijzigde bedrijfsleiding of niet, de zorg van AMN voor uw vliegtuigen wordt er absoluut niet minder om. Wij blijven beschikbaar voor al uw verzoeken, zoals het beheer van uw vliegtuig door onze CAMO, de jaarlijkse ARC inspectie en uiteraard al het nodige onderhoud. Ook als uw toestel schade heeft opgelopen of als u uw toestel gemodificeerd wilt hebben met nieuwe avionica of op andere brandstof wilt laten vliegen dan bent u bij ons aan het juiste adres. En als u buiten onze reguliere openingstijden een probleem ondervindt, staan wij voor u klaar om u z.s.m. weer in de lucht te krijgen. Kijk voor meer info op www.amnetherlands.nl of bel 055 – 323 21 74.
Alle onderhoud

AMN biedt voor vliegtuigen en helikopters in de kleine luchtvaart een totaalpakket aan diensten, voor zowel particuliere eigenaars en vliegclubs als commerciële operators. Alle aspecten van het luchtwaardig houden van de toestellen kunnen door AMN in huis (zowel op Teuge als op Lelystad-Airport) uitgevoerd worden, maar ook bij u op locatie.

 Volg AMN ook op Facebook: www.facebook.com/amnetherlands

 

Foto´s: Luuk van Hooijdonk (l.) en Theo Arends

Accountable Manager

DSCN3055